AED in de wijk binnen handbereik

Stef Hordijk is een initiatief begonnen om een AED in onze wijk geplaatst te krijgen. Lees hieronder zijn brief daarover:

Beste buren,

Enige tijd geleden zijn wij langs de deuren geweest om geld op te halen voor AED’s in deze wijk. Even later hebben we nog een extra ronde gemaakt om mensen te treffen die bij de eerste ronde niet thuis waren. Inmiddels hebben we met 35 huishoudens €1125 op kunnen halen. Middels deze brief willen we iedereen oproepen die nog niet mee heeft gedaan, om alsnog te doneren! We hebben als doel om minstens 1 AED te plaatsen op 16 oktober 2019, op “World Restart a Heart Day”. Omdat de stichting de prijzen flink heeft kunnen verlagen, hebben we nog maar €620,- nodig voor 1 AED + kast + 8 jaar onderhoud (totaal €1745,- voor 1 AED). 18 huishoudens die €35,- doneren is dus genoeg om in ieder geval 1 AED te plaatsen! 35 buren doen al mee. Doe ook mee! En motiveer uw buren dit ook te doen! Heeft u al gedoneerd maar wilt u meer doen? Kleine extra’s zijn altijd welkom.

Alle bedragen zijn welkom, maar als richtbedrag houden we tussen de €25 en €50 per huishouden aan.

Link tikkie (voor donatie): https://tikkie.me/pay/AEDProject/H53bpUA94phEmRBxSCuzM

Link website (voor algemene info en inschrijvingen eventueel cursus): http://theaedproject.nl/project-saksen/ Als er vragen zijn hoor ik het graag!

Met vriendelijke groet,Stef Hordijk – Oprichter The AED Project.06 12 87 26 38

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *