Eindbijeenkomst St. Jozefkerk

Maandag 21 juni St. Jozefkerk – Rosendaalseweg

Aanvang 19:30 – 21:00

Beste buurtbewoners van de st. Jozefkerk,

Hierbij nodigen we u uit voor de derde buurtbijeenkomst, over de plannen van de St. Jozefkerk en het omliggende terrein. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 21 juni van 19:30 tot 21:00. Het afgelopen jaar hebben wij met de klankbordgroep uit de omgeving, de gemeente en de eigenaren overleg gevoerd over invulling van het gebied. Een fantastische maar ook complexe opgave. Er is gesproken over het behouden van de St. Jozefkerk om deze van een duurzame toekomst te voorzien.

Naast de mogelijke vestiging van de Jumbo supermarkt in de kerk, is de aandacht ook uitgegaan naar plannen voor woningbouw. Tijdens deze avond onder leiding van Jan Bart Wilschut zal het eindresultaat van alle overleggen worden gepresenteerd in aanwezigheid van wethouder Jan van Dellen. Helaas heeft de gehele procedure door de complexiteit van het hele plan een aantal maanden vertraging opgelopen maar wij kunnen dit nu wel presenteren. Hierna kan een start worden gemaakt met de formele procedure bij de gemeente.

Wij zorgen er in de kerk natuurlijk voor dat alle geldende Corona maatregelen worden nageleefd. Wij horen daarom graag of u de 21e aanwezig bent. U kunt zich aanmelden via erfgoedbeheer@woneninarnhem.nl

U kunt de bijeenkomst ook weer volgen via een livestream, middels het scannen van bovenstaande QR-code. Wij zien uit naar uw komst, graag tot 21 juni.

Met vriendelijke groet,

Roland Verheij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *