Nieuwe update vanuit de gemeente over het bunkerpark

Update – Eerste werkzaamheden aan bunker afgerond

Na hard werken is de bunker enkele weken geleden leeg opgeleverd. De bunker heeft de afgelopen jaren erg geleden onder waterschade en vandalisme. Dit heeft tot een grote, vochtige bende geleid; plafondplaten die op de grond liggen, rottend hout en waterdruppels aan het plafond. Dit is allemaal weg gehaald waardoor er een grote, open maar vochtige ruimt is ontstaan.

Hoewel er dus een grote stap is gezet, is de bunker nog niet gebruiksklaar. Op dit moment liggen er nog plassen in de onderste verdieping. De volgende stap is om dit op te lossen. Daarna zal er opnieuw water en elektriciteit aangelegd moeten worden. Er zullen dus nog wat (werk-)mensen met de bunker bezig zijn de komende tijd.

Het gebruiksklaar maken van de bunker gebeurt naast de plannen van NOBS; dit moet sowieso een keer gebeuren als we ooit iets met de bunker willen. Ondertussen zijn we wel in gesprek met NOBS over de voortgang van hun plannen en de stappen die wij daarin kunnen zetten. 

Wanneer er weer nieuws is, laten we van ons horen. Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Daarvoor kan je mij het beste even mailen of bellen.

Vriendelijke groet,

Marleen Hegeman

projectleider Gemeente Arnhem

026 377 3088

marleen.hegeman@arnhem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *