Programma openingsfeest wijkvereniging 6 april 2019

Bij deze nodigen we (Johan, Marieke en Anne-Martien) alle bewoners van Saksen Weimar van harte uit voor het openingsfeest van onze nieuwe wijkvereniging. Het feest vindt plaats op zaterdag 6 april 2019 op het trapveld in het Bunkerpark van onze wijk (evenwijdig aan de Laan van Saksen Weimar). Deelname is gratis!

Programma (tijden onder klein voorbehoud van deelname):

14:00 – 14:05 uur:       Opening door voorzitter Johan van der Werk

14:10 – 15:10 uur:       Presentatie over de historie van de Saksen Weimar Kazerne

15:10 – 15:30 uur:       Eerste rondleiding over het kazerneterrein

15:30 – 16:00 uur:       Remwegdemonstratie door VVN

16:00 – 16:20 uur:       Tweede rondleiding over het kazerneterrein

17:00 uur:                    Afsluiting middagprogramma

De kinderen kunnen in de tussentijd springen op het springkussen en ontdekken of er een kunstenaar in hun schuilt. Wie dat wil, kan vanaf 15:00 uur geschminkt worden. Voor limonade wordt gezorgd.

De presentatie over de historie van de kazerne en de rondleiding worden gegeven door 2 oud-militairen die hier vroeger gelegerd zijn geweest. Wil je deelnemen aan de presentatie en de rondleiding? Meld je dan aan bij secretaris@opsaksenweimar.nl. Bij veel aanmeldingen zijn er meerdere rondleidingen, zodat iedereen de leuke verhalen en anekdotes kan horen die deze 2 oud-militairen zullen vertellen.

Om 20:30 uur begint het feest en dit duurt tot 00:00 uur. In een of meerdere tenten is het tijd voor plezier en wie weet een dansje? Er is een heuse dj geregeld! Wij zorgen voor nootjes en chips. Het verzoek is wel om zelf je drinken mee te nemen.

We kunnen nog heel goed hulp gebruiken op de dag zelf en vooral op de dag erna. Vele handen maken licht werk. We zoeken nog buitenverlichting en een partytent. Ook zijn limonadekannen welkom. Uiteraard wordt alles weer netjes teruggegeven. Wil je helpen, meld je dan bij een van de bestuursleden of mail naar secretaris@opsaksenweimar.nl.

Houd de website in de gaten voor aanvullende informatie. Wij hebben er al veel zin in, jullie ook? Graag zien we jullie op 6 april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *